Friday, May 6, 2011

support my mommm...

assalamualaikum...salam semua...

support my momm okehhh!! peace...

7 comments:

[-suziey-] said...

OMG..lama giler xupdate yek..hows life skang? idzareef dh dpt adik ke? hehe

b a r | n e said...

finally! apa khabar? :)

kat mana chinta tailor ni, kalau nak belajar jahit sekali buleh? ngehehee~

mama idzareef said...

suziey : haiii suziey...igt lagi ehhh..hehe...life sahm cam biasa je..cumanya bz menceburkan diri kebidang teler menteler ni..tu yg belog membelog ntah ke mana.. ;p

rezeki idzareef nk 'ber'adik xde lagi..last month br je miscarriage.. :( aqeel dh ada ke?

barine : baikkkk.... bolehhhh...hahhahah...mai2..pakat mai penang...huhu...

nizzafazlis said...

bagus2..mind your own business

Softtouch [Hanim] said...

mama idzareefff.....jumpe pun blog awk..sy hanim...rindunya sama kamu n idzareef..mcm mana mau kontek nie?no tu awk punya ker?nnti balsa lah kat blog sy yer.. atau emel ismahanim_82@yahoo.com

Anonymous said...

An outstanding share! I haѵe just forwarded tҺis оnto
a co-worker աho hɑs bеen conducting а little reѕearch on this.
And he actսally ordered me lunch simply Ƅecause ӏ stumbled սpon іt for Һіm...
lol. Sߋ allօw me to reword this.... Thanks for the meal!!
But yeah, thanx for spending sοme time to talk аbout tɦis issue Һere on your web site.


Hеrе iѕ my web site: xbox live gold gratuit

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)