Thursday, April 23, 2009

**HANA**

tgh lepak2 dalam bilik menunggu kat hospital.. tetiba melangkah masuk sorang awek cun nie..
mak aiii dh besar dah hana ni... hana ni sbnrnya cousin idzareef... dulu sesama buat potong jambul dlm satu majlis dgn idzareef...

masing2 umur pn baru 2 bulan je mase tu..then sejak majlis tu diorang tak pernah jumpa dah...kejap je masa berlalu...dah besar pn diorang ni...

bila disrh bergambar dgn hana idzareef dgn machonya pantas meluru..tapi hana plak yang malu2 kucen menempel je dkt neneknya... tapi kejap je....


dah lama sket kemain lagi.. siap tgn kat bahu idzareef yang tak tahan tue...hahaha...cute btul dia...

buzz : tgh godek2 cr folder pic diorang potong jambul sesama dulu...mane tah ltknya...

2 comments:

DYLA said...

macho nyer idzareef ni kak... terserlah walaupun masih kecik

mama idzareef said...

dyla:
if idzareef ni dah faham nak baca ape yang dyla tulis ni sure kembang semangkuk dia..hahaha..