Tuesday, April 14, 2009

*noty boy*

rasenye lumrah kot budak2 ni mmg suke buat bende yang kita larang..mase ni otak tgh ligat nk explore katakan..learning process..

tapi kadang2 hangen jugak..kadang2 nk tergelak pn ade..ye la makin kita haipp kan dia makin dia nk buat plus siap sengih2 buat muka *jahat* lagi.. (dlm bahasa lbih sedapnya cheeky la)..

yang bestnya kadang2 di haipp nye kita balik..aduh la..anak..anak..

bile masuk je part anak hatiku yang sekeras batu ni(hubby la yg cakap) otomatik leh jadi lembut...

anugerah yang tak ternilai katakan...hmmm...

eve : errkkk..alamak..mama nampaka plak..huhu xpe buat muka cheeky sure mama cair punye..nggeeee....
eve : lalallaalala.....ltk tgn dulu...hmm..sejuk kan lappy mama ni....lalalala...
eve : yeahh...mama cam steady je..bukak je la...eheh..
eve : lerr...pic cars tade pn mama...it's ok..eve google tuk mama kay...
mama : ye lerr tue...

buzz : nape lappy tu duk ujung2 kusi tu cos situ la line wifi plg clear..lain tmpat hampehh...

No comments: