Wednesday, April 22, 2009

::playground::

sampai kl je trus ke glomac tuk amik my sis ke hospital sekali...kebetulan dia baru balik keje masa tu n nak follow skali..
sementara menunggu dia bsiap gile bapak lama nya.. kami layan dulu playground kt bwh..idzareef bkn main seronot lagi dr jauh pn dh nmpak playground ni...walhal mase tu tgh mamai2 br bgn tito all the way from penang...

pstt : tgk perut papa tak hengat punye...wakaka....

tgk tgn dia bkn main lagi tunjuk sana sini nak main...saya bkn kontrol ayu hokayy..tgh gigil pas jd F1 driver..

masih lagi playground ni...cuma baju je dh btukar..hehe..everyday amik my sis ke hospital sesama..sib baikla ada playground ni kat bawah takla si kecit ni boring sgt...

ada swimming pool lagi kat belakang tu..seronok jgk environment umah dia ni..
mama : syok jugak kan papa if kita pindah kl balik...kan papa kannnnnnnn......


buzz : penang very da boring la....

5 comments:

Anonymous said...

fiz tuh mcm kt puncak kelana condo. umah aku dkat jer la tu

mama idzareef said...

btul la tu puncak kelana...niza ke ni?

mama idzareef said...

btul la tu puncak kelana...niza ke ni?

Anonymous said...

haah la aku le niza. umah aku kat depan tu jer sri ara. meh la dt umah aku yg tk der ape2 hehe.

Anonymous said...

haah la aku le niza. umah aku kat depan tu jer sri ara. meh la dt umah aku yg tk der ape2 hehe.