Wednesday, April 15, 2009

::jln-jln::

actually pic ni dh lama..dh nama pn org baru nk berblog kan..so godek2 la pic2 yang ado...haha..kalau tak silap pic ni mase awal tahun aritu kot..

public holiday masa tu... time plg seswaii nak cari toys baru utk idzareef..lgpn toys dia kat umah seme pn dah KO dilanyaknya..haduii...boys...very da ganas..

idzareef sbnrnya very obses dgn cars..pantang nmpak cars mesti dia buat bunyi mcm F1 tu..walhal mama n papa xpernah pn ajar dia tp dh nama pn boys kan naturally dia minat nak main cars..

pernah dulu papa saje la nak test dia bg patung barbie..dia tgk je trus sengih buat muka cheeky..lsg x sentuh pn..haha..

either than cars idzareef suke sgt dgn ball..torres adalah idola dia..(haha sbnrnya mama yg lebey)

ni papa bg command dkt fire chief..tekun betul budak tecit ni dgr cos kalau cakap dgn toys tu suara bleh tukar jd cam suara robocop...thats why idzareef sgt tekun...agaknya dia heran kot apsal papa dh jd robot...

elok je kuar toy'r'us kat depan tu ada playland la plak..si eve ni apalagi acara kegemaran dia la main cars kat situ..papa layankan aje...
eve : ok papa no need to teach me la...i can drive on my own..
see...i'll drop the gear when i reach the corner...


papa : hek elehh eksyen je...

eve : see papa..i can even driving with just one hand...
kacang la papa...huhu...
papa : ye la...ye la...papa tgk org lain je la..eve dh pandai kan...
mama : owhhh papa...kat dpn tu liz claiborne py butik la.....

5 comments:

DYLA said...

kak fiz skrg duduk kat ne?

best kan nak blikan toy utk anak ni... tp boys nyer toy mahal2.

mama idzareef said...

akak kat penang dyla..

tul tue..skali masuk toysrus mmg kopak habes la.. thomas yg kecit2 tu dh la..3 4 puluh satu... yg besar makan ratus2..huiihh meleleh air mata nk beli..hikss..

ZhafranZahra said...

hai fiz...mana leh lupa fizz...
Ya allah baby bolats ni dah beso rupanya...makin ensem okeh!!eheh
kat penang ke wiken ni?
kalo kat kl mehla dtg bday party damia...ape2 msg kak sya eh...
;)

gmoxxs said...

Cam kenal je mamat baju merah tu... hehehe.. actually saya ni ur hubby fren masa kat UiTM dulu.. kem slam shahril nanti

.::CeK LaLa::. said...

Yr lvly son very da cumels!!
thanks droping my blog...
salam kenal ok!!!
i folow uuuu...
hehehhehe...