Tuesday, April 14, 2009

:: menguji kesabaranku ::

mase tu saya kat dapur..dalam ati alhamdulillah budak ni tak menyebok ikut masuk kitchen jgk..if tak dia la yg paling laju mencapai itu ini esp sudip n periuk...fevret dia la tu..

time nak masak je sure saya berperang dgn dia py..eve..jangan..eve tak boleh..eve bg balik periuk mama..eve bisingla..hmmm agaknya dia pn dh hafal skrip saya tu...hahhaha..

ok back to the story yang menaikkan meter kasabaran saya smlm..


sblm nak masak tu saya dh umpan eve dgn vitagen n bukak PHDC dgn harapan dia duk depan la main sdri..

dan..inilah hasilnya....arggghhhhhhhh....

mama...kita tuangkan semuanya ye..jgn tiggal sikit pn kat dlam botol hokayy....then...
then bleh la kita berkuak lentang...gaya bebas..kupu2...yehaaaa...enjoyyyyy....

buzz : meter kesabaran saya masih di paras tidak membahayakan kesihatan

3 comments:

SharHanah said...

salam ziarah... sronok singgah blog nie. Tomei nya idZareEf....

SharHanah said...

tak ler... actually, sy keje press. Minat tentang kesihatan & mcm2 lagi.

DYLA said...

oooo kak, yg ni yer? ok dah skali dah tu kak.

nnti dyla tukar yg ni. patut la dyla tgk apesal lama tak update. ok ok dyla buh yg ni.