Monday, June 15, 2009

betul ke tak nie....huwaaa...


baru terbaca comment Intan dlm last week py entry :-O

"Announcement mama: Idzareef terpilih ke separuh akhir pertandingan bayi comel pa&ma 2009! Tahniah mama idzareef...mmg patut pon coz ur anak teruna is so cute :) Gud luck!"



betul ke tak betul nie... huwaaa..mane nk cr pa&ma skrg nie.. mane leh kuar... adoiii tak sabo nye nk konpem btul ke tak.. :(



note : sape yg dh beli pa&ma bln ni yg baik ati leh tak tlg publish muka surat result separuh akhir tu.. ;;)

19 comments:

nURmALa mAZLan said...

wah...
akak...kalau betul..congratz ye...

As said...

CONGRATS.. CONGRATS....:)
ensem boy tuh mmg chumellllll

eyza said...

congratessss...he's in the list!!!saya baru tgk nie kak...saya pun ada joinkan rayyan tapi takder rezeki kot..huhuh..jeles gak niee..

Farah said...

waahh..tahniah!!!


saya tak beli lagi majalah pa n ma bln ni hehe..nnt nak carikla :D

DYLA said...

dah, dyla dah beli. mmg ada kak idzareef terpilih n org majalah pa & ma tu ada note nnti dia akan call smua yg terpilih. konpom kak.

azzamoro said...

tahniah weh...i doakan u menang!!!

M@ said...

tahniah...x beli lg pulak pa&ma..idzareef ni mmg comei sngt.gud luck k!

| eus | said...

wahhhh..besss nyer!!!!!

naurah makwa said...

bestnya kak oi..tahniah yer..kalau menang dapat jadi cover la idzareef..

dah lama tak bli pa&ma

lily azliyana @ mama zara said...

hehe..bestnya idzareef dpt masuk semi final..moga2 leh menang2..congrates!!..=)

Anie said...

bestnyer..tahniah

Jiji said...

Wahhhhhh@!~ Wooot cayalah mak@!~

mama idzareef said...

DYLA n eyza
btul ke konpem nie..huhu..kalau ye alhamdulillah.. tak berkesempatan lagi nk g beli pa&ma nie.. :(

Mummy ranger said...

congrats! nanti nak beli pa n ma la nak tengok jugak idzareff beraksi..

E.L.I.Z.A said...

wah! congratezzzz...idzareef mmg layak!

eynda said...

Congrats!! Idzareef memang layak...dari 1st time tengok Idzareef dok terbayang macam pernah nampak dia dlm Pa & Ma jadi cover masa baby2 dulu...errkk..pernah tak?? Kalau tak pernah, eynda mimpi je la kot hehe...

SharHanah said...

waaaaaaaaa.... cayalah idzareef!

mama auni firdina said...

mama idzareef..sya baru bli pa&ma keluaran julai..mmg idzareef terpilih pusingan kedua peringkat separuh akhir kategori B..note kt cni : semua peserta separuh akhir pusingan pertama & kedua akan dihubungi melalui telefon & surat..nnt sya tlg publishkn dlm blog sya k..

CONGRATES IDZAREEF..caiyok caiyokkk!

[-suziey-] said...

tahniah tahniah :D