Monday, June 22, 2009

dua surat gumbira...yeaayyyy...



hari ni dapat 2 surat yang amat menggumbirakan hati... \:D/


first letter ;


daripada Karangkraf berkenaan contest Pa&Ma yg Idzareef dapat tu la..

kat dalam tu diorang bg info2 n aturcara majlis utk hari pertandingan tu.. morning session sesi fotografi utk sume contestant.. evening session plak hanya 8 contestant yg layak akan teruskan pertandingan sblm juara dipilih.. ** hope Idzareef could make it.. aminnn... :D**



second letter ; ** yang lebih menggumbirakan hati aii ;;)**



alhamdulillah...permohonan papa nak bertukar ke UiTM Shah Alam dh pn di terima.. drpd discussion papa ngan pengarah..dlm mase 2 or 3 bln lagi papa cakap insyallah kami dh blh pindah...

hope kami dapat move ke Shah Alam semula dalam mase terdekat nie.. aminnnn...




note : babai penang....:-h

28 comments:

Softtouch [Hanim] said...

igtkan mama eve ni kat kl rupenya kat penang..dpt tukar yer?bestlah duk Shah Alam. Ape ye nama mama eve ni?nak pggil ape?

Softtouch [Hanim] said...

lupe nk bg tau. Gud Luck eve. Eve memang comel. Nak gigit boleh? :)

mama idzareef said...

Softtouch [Hanim]
nama seperti tertera di surat ittew..hehe.. pggl fizz ajer...

gigit ? goreng pn sodappp..ekekkek...;p

Jiji said...

Haaaaa boleh le kita makan roti canai sesama@!~ hurhurhur@!~

neezareef said...

tahniah..

lega eh dpt tkr tuh...msti x sabo nk packing

pstt..nk tumpang iklan
vote for afiq kay!

http://bigboy-uzma.blogspot.com/2009/06/undi-disini-sticky-mode.html
A0018

TQ

naurah makwa said...

dua berita gembira nih..pasni tata la yer..tak mai peang dah ler..dah jadi org shah alam balik

SharHanah said...

double happiness! congrats!!

Farah said...

waah bertimpa2 berita gembira...haaa pasni leh la gather2 bersama2 kami yer....shah alam dekat je tu..

azzamoro said...

waa..pasni leh lepak sensame.. hehe

cekputeh said...

Wahh...tahniah..tahniah! Memang berita yang menggumbirakannn! heheehe..

eis kamil said...

double tahniah!

lily azliyana @ mama zara said...

oh..duduk di penang hanys sbb papa eve keja sane yek. selamat kembali ke shah alam yek..

n..gud luck for eve too..smoga eve leh menang. nnti mama blk ke shah alam lehla belanja kami rakan2 blogger ni. belanja kesyukuran..hehehhe..

FA said...

Congrats!! mesti mama happy giler ni kan..best bestt..Fa tumpang gembira.. aihh fa pulak over exited for mama..hehe.. Inshaallah idzareef menang dalam competition tuu..sebab dia mmg comeiiiiiiiiiiii sangat!!

Anonymous said...

waaa..congrats fizz...dpat duk shah alam balik yeppp??-anatoya

fusherna said...

congrats eve!!
wah sure mama dia yg excited terlebih ni..hihi..

btw..tumpang iklan sikit.
since kitorg nak balik msia end of july..so blog from aussie tgh buat promotion save up to 75% on shipping cost!
http://from-aussie.blogspot.com/

mama idzareef said...

Jiji
nasik lemak gembira pn okeh gak jiji..hehe :D

neezareef
bkn tak sabo tp malasnya nk packingggg!! tggl je semua kat sana beli lain bolehhhh... ;p

naurah makwa
yepp..adios penang.. hihi..

SharHanah
yesss..tengkiu..

Farah
geder2..yess ai loikee... ;p

azzamoro
settt.. ngeee..:D

cekputeh
gumbira rasanya hati..lalalala..

eis kamil
tengkiuuuu..

lily azliyana @ mama zara
yepp..semenya kerana somiku itu la..long distance is a big No-No to me..saya tak sekuat mama zara.. :(

no hall.. kalo menang seme kengkawan pn saya banje.. hehe..

FA
thanks fa.. semoga doa fa dimakbulkan..aminnn..

fusherna
mmg excited terlebih2..:p

okehh..nnti aii singgah tgk adr pape yg berkenan.. ;D

mama idzareef said...

anatoya..
yess ana.. leh kita deting2 nnti..hehe..mu duk s.alam lagi ke?

unique1012 said...

tahniah!! mesti seronok kan dpt pindah semula ke Shah Alam :) duk seksyen mana?

unique1012 said...

lupa plak nak ucap good luck idzareef, semoga memang contest ye :)

EIJAM'S FAMILY said...

wah best ler.. mama pun dah lama dapat surat tue tp xbuat post pun... huhhuh dekat ler kiter nanti klu awak pindah sha alam.. leh jumpe selalu yerk..

eynda said...

Tahniah dan tahniah :-)

Kalau pindah shah alam dekat la kita nanti :-)

niza said...

gud luck baby comel!!!hehehe...

nak pindah shah alam lak ke???jgn tglkan dakuuuuu....uhuhuh....nak itut!!!hubby ku ni bila la nak pindah kl...sobsob..

mama idzareef said...

unique1012
yupp..ntah tak konpem lg nak cr uma seksyen mane..yg pasti dekat ngan uitm la kot..hehe..

thanks..insyaallahh..

EIJAM'S FAMILY
awak duk s.alam jgk ekk..bestnya..

pssttt : ader harapan nak berbesan nih..ekekkekeke.. ;p

eynda
ha'ah...ramai jgk blogger s.alam ekk..nnti kita bergeder2 best jgk kann..

niza
thanks..

huhu..papai..ekekke..**berlagak hokayy **

so tgg apelagi..pujuk2 la hubby pndah kl..hehe..

ratna said...

alhamdulillah di atas good news tu.. saya pun rasa happy gak..

[-suziey-] said...

waa hope idzareef can win the contest..:)

alhamdulillah 2-2 berita gembira..

[-suziey-] said...

sempat x pindah sblm gathering..wakakkakak;P

Intan said...

Double happiness tuuu...yuuhuuu! Gud luck ye idzareef dlm competition tu ;)

M@ said...

eh now kat penang ya..? samelah kita..slalu p queensbay mall tak? jom dating.:)
apepun tahniah..gud luck tuk idzariff