Monday, June 22, 2009

monster...

Last 2 weeks boring2 kat umah papa ajak tgk movie.. nak tgk night at the museum 2 katanya.. sure idzareef hepi tgk animals tu nnti..

sampai je tgv.. makk aiii ramainya umat tgh beratur nk beli tiket.. **stendetla rabu kan tiket 5 hengget..
maunya tak berderet manusia nk menonton.. kalo hari biase mahal..rase cam rugi aje.. berkira hokayy.. ^:)^**

tp nasib malang la plak..night at the museum 2 dh full.. adeii hancur harapan papa nk bg anak bujang dia tgk animals...
** nk tgk animals g zoo la papa oiiii.. :P

nasib baik monster still available.. layan aje la.. duk umah pn boring kan..

**lgpn idzareef bknnya suke tgk kartun..aderla 2 3 kartun yg dia suka.. cam pocoyo.. thomas n tom & jerry aje..lain2 dia bkn layan pun.. baik dia main cars katanya.. ;)


eve : mama.. cite lain takde ekk.. fast n furious 5 tak kuar lagi..?

dahh dapat kat tgn dia jgn harap papa ngan mama nak merasa.. :(

see.. tak berenti mengunyah.. :)

seluk lagi... adeiii mama nk pegang pn tak blh tau popcorn tu...:-L

** selambe aje amik gmbr kat dalam tu...time ni movie tak start lagi..org pn tak penuh lagi..hehe.. :-"**

"gendang gendut tali kecapi..
kenyang perut suke hati...."

dah kenyang mkn popcorn sorang2 td..dia boleh bantai tido plak...wakaka..apedaaa eve ni...

elok je movie start dia dh selamat sampai ke la la land... ;)


sampai ke sudahhh... sabo je la... ** sib baik tak kene tiket.. kalo tak rugi mama tau eve.. :P **


note : best jugak cite monster nie.. kelakar...



16 comments:

mama auni firdina said...

wahhh..sgt seronok tgk movieee..i miss to do that..hahhahah..tgu anak dara tu besau dlu then leh ekut jejak mama eve..huuhuhu..

anak bujang leh tdo tgk movie..pe daaaaa..=p

Mama-Danish & Sarah said...

bestnya popcorn tu... nak ckitttt..

smlm carik gambar idzareef kat majalah pama bln jun, tapi takde. ke bulan julai punya erk??

Softtouch [Hanim] said...

ala ala ala..sampai tertido eve yer..ok jugak kan, boleh mama ngan papa dia dating...:). Best yer cite tu. Tak bwk lg danish bwk tgk cite. Sbb ade je halnya..

Jiji said...

nag tgk wayang jugakkkkkkkkkk@!~

As said...

kami pun dah tgk citer ni... sama la idzareef ngan adriana.. kalo mkn popcorn.. dia sorang jer punya... whakakakak... anak teruna tuh.. leh tertido... adriana.. dah nak abis citer baru tido... tp lebih kurang idzareef gak la...

naurah makwa said...

idzareef dah pandai tgk movie ek..sampai tertidor2..huhu

azzamoro said...

umur idzareef bape u start ajak masuk movie eh?

i dah lame tak tengok movie sejak bersalin. i tgh tunggu masa yang sesuai nak angkut dia masuk ni..huhu

mama idzareef said...

mama auni firdina
yepp...angkut mama auni jgn tak angkut..syokk tgk movie nie..leh deting2 ngan hubby.. :p

Mama-Danish & Sarah
pic dia kat july py issue.. yg baby kembar tiga cover dia tue.. :D

Softtouch [Hanim]
ha'ah hanim..sy n hubby enjoy la cite tu..klakar..dialog2 dorang..

Jiji
pegi jiji jgn tak pegiiiiiii... anis manis tito dlm tu nnti..dun worii... ;p

As
tu la as..jgn harap kita nk rase kalo dia dh pegang tuh.. adeii tiap kali tgk movie sure dia tido..kalo kat umah bising2 takblh tdo plak..sabo je la..

naurah makwa
bkn tgk sgt..sibuk ngan popcorn dia tue..dh kenyang tdo.. apedaaa..

azzamoro
first movie bawak dia tgk upin ipin aritu..tak salah umur dia dlm 1thn stgh kot azza...

tgk dia cam ok je layan je duk dlm panggung tu pastu menjadi2 la kitaorg angkut dia..hehe.. dh lama tak tgk movie sejak bersalin kan dia aritu la..

eis kamil said...

oh menjeleskan hatiku org p tgk wayang. tsk.

SharHanah said...

Bawak anak dara i yang baru masuk 2 tahun.. (we all berdua jer, abah on da way balik johor. Tunggu abah dier lah nie sementara nak smp kl.) 1st time si kecik ni masuk, uiii.. layanz smp abisss... org gelak, dia pun gelak.. sesambil makan pop corn, sebelah tangan lagih botol susu. ekekeke...

eynda said...

Uwaaaaaa...idzareef dah boleh masuk cinema....teringinnyer nak bawak hannah masuk cinema....tapi tak konfiden la...

mama idzareef said...

eis kamil
isi mase lapang.. ;P ** psstt..malaupn umah cam tongkang pecah..ekekkeke**

SharHanah
siap bawak botol susu..ekekeke..
popcorn layan smpi habis..movienya sekerat jln je dh zzzzz.. ;p

eynda
ala eynda bawak je..tak try mane tau kan..idzareef first movie bwk dia tgk upin ipin..mula2 nak masuk tu dia cam takut jugak..gelap kan..tp dh duduk n movie start dia ok je..janji popcorn musti kat tgn..dh abis popcorn dia blh bantai tido..sabo je la..

unique1012 said...

alahai, suka betul idzareef makan popcorn tu ye, siap zzZZZZ skali.. best tul lg2 sejuk ye tak.. bolehla mama & papa dia relax tengok movie, hehe..

EIJAM'S FAMILY said...

mama ngan myhusband mmg minat cartoon..dulu mase dating2 mmg layan cartoon tapi sejak pregnant ngan ade umairah nie xpernah pun gie wayang lagi.. sedap sgt kot popcorn tue..tueler idzareef suke..spai tertido gitue..

EIJAM'S FAMILY said...

mama ngan myhusband mmg minat cartoon..dulu mase dating2 mmg layan cartoon tapi sejak pregnant ngan ade umairah nie xpernah pun gie wayang lagi.. sedap sgt kot popcorn tue..tueler idzareef suke..spai tertido gitue..

Intan said...

Ha ha ha, kelakarlah idzareef nie mamam spi tertitun ye dia...ekekeke