Wednesday, June 3, 2009

FATHER'S DAY CONTEST

father's day contest ni adalah drpd MamaTisya starting from 1st june - 10 june 2009

so saya pn nak la cuba2 nasib masuk contest nie.. first time nih Idzareef masuk contest sejak mama dia start berblogging...

if luck baik..hope aderla rezeki dia..kalo takde pun takpe..suke2 ajer kan...( kalo takde sila salahkan papa sebab tak fotogenik lam gambar tuh.. ekekkee..=)) ampun papa.. just joking okehh..
:D )



papa : Shahrilnizam Bin Abdul Samad

son : Idzareef Mikhail Bin Shahrilnizam

umur anak : 1 thun 10bln 3mgg 2hr (pada tarikh entry ini)

saya pilih gambar ni kerana : gambar ni saya ambik mase papa dia baru je balik keje.. Idzareef py reaksi bila nmpak papa macam dh lame tak jumpe aje..walhal pepagi bgn je tdo dh siap salam bagai time papa nk kuar rumah..>:D<

papa dia masuk umah je terus Idzareef terkam nak duduk atas riba... pastu dengan gigih Idzareef start bercerita apa yang dia dh buat hari tu..walaupun papa tak berapa nak paham apa yg dingomelkan tp tetap layan dengan penuh minat..hehe.. tula dia KASIH SEORANG BAPA. :x.

paling saya suke gambar ni sebab dorang berbual siap ber'eye' contact lagi..berkongsi cerita dan minat yang same..pastu gelak..it shows father and son bonding sgt kuat..plus kasih sayang yang tak ternilai antara seorang anak dan dan bapa.. :)


plan on father's day : setakat ni belum dipikirkan lagi ape plan nk dibuat on fathers day nih.. lgpun tak pernah celebrate pn b4 this.. :D ..hmm tahun ni maybe ade kelainan..tungguuu...!!!


okehh siapp..hope ader la luck Idzareef nih..Aminnnnn...B-)




buzz : sesapa yang nk join sila la ke blog MamaTisya ye... gud luck koranggg!!

23 comments:

CT said...

Salam kenalan....kite pun join contest...all the best ya

Farah said...

waah ramai yg join contest ni...gud lak!!!

p/s: nnt kalau menyinggah ke KT saya nak makan sotong ketupat awak yer hihihi..

ni email saya: mylildreamz [at]gmail[dot]com

Fazahra Life said...

Comelnyer idzareef..

but gambar ngan papa nampak cam bbgurl pulak..

anyway..gud luck 2u2..

salam perkenalan

DYLA said...

kak,
mcm ne akak buat emoticon tu?

idzareef ngan papa nmpak manja la.. moga2 akak menang contest ni k

As said...

Join contest ya... Semoga berjaya...
mmg suka tgk pic tuh..
loving gitew.. :)

SharHanah said...

good luck!!!!!!!!

unique1012 said...

good luck mama idzareef, semoga menang ye, tak retila nak join2 contest, hehehe..

mama idzareef said...

CT
okeh..gud luck to u too...

Farah
ketupat sotong? no problemo..hehe..
sempay tak b4 saya blk penang..nnti aii email u lah kay...

Fazahra Life
errkkk..cam bb gal ekk..cos rambut dia pnjg kot.. ;p

DYLA
akak tgk tutorial kat blog sape tah aritu..lupe lak nak save..nnti jumpe blk akak bgtau dyla kehh..

As
insayallah harap2 aderla rezekinya.. :D

SharHanah
insyaallah..tengkiu...

unique1012
thanks mama ibrahim..hehe sy pun saje je suke2 nih.. ;p

Saidatulnissa Aina Umairah said...

geram yerk mama tgk anak teruna tue tersengih2 dpn baba die.. rase mau cubit2 jerk.. jgn marah yerk yerk mama idzareef.. mmg nice photo... gud luck...

yantz-yeem said...

selamat kita bersaing secara sihat!!wah berborak ke mengadu tu?

mama auni firdina said...

wah2..sungguh comek dak tu gelakkk...nk join gak ler..hehehehhe

E.L.I.Z.A said...

tersgt la comel budak idzareef..

lily azliyana @ mama zara said...

hee..nice pixla.nmpak natural n sweet sgt. idzareef mmg manja ngan papa die ek..gud luck 4 u..!! =)

Softtouch [Hanim] said...

comelnya...idzareef mmg manja ngan papa dia yer?sama mcm anak sy..gud luck ok...muahs utk idzareef.

zieha said...

manjanya idzareef gather2 gan papanya:)goodluck...comel betul idzareef:)

Intan said...

Gud luck to mama idzareef. Comelnye di dlm pic tu...ada chance nak menang nie ;)

azzamoro said...

good luck... comelnyer idzareef ketawa..hehe

| eus | said...

beeessss... le gambo ni... msti mnang ni...

mama idzareef said...

Saidatulnissa Aina Umairah
cubit jgn tak cubit..babap pn takpe..keh3..

yantz-yeem
cheewahh..bersaing la plak..hehe..betul2..secara sihat takpe..jgn gaduh2 suda..

mama auni firdina
silakan..gud luck auni..

E.L.I.Z.A
dak idzareef ni kalo paham sure kembang semangkokk..keh3..

lily azliyana @ mama zara
thanks mama zara..dak ni mmg manja pn..lagi2 dh seharian tak jumpe papa dia..huh jeles mama tgk.. ;p

Softtouch [Hanim]
manja+mengada2..hehe..

zieha
ilang ponat apaknya blk keje ngadap anak senyum camni..

Intan
thanks intan..insyaallah..doakan la..hehe..

azzamoro
ketawa cam dh bertahun tak jumpa papa dia..sabo je lerr..

| eus |
aminnnnn...harap2 masin la mulut eus... ;p

[-suziey-] said...

weeehoooo...saingan hebat nih..ekeke:D

good luck ok !

eis kamil said...

gd luck! idzareef sgt chomel!
salam kenal n salam ziarah.
saya add link ye..

Mummy ranger said...

hi mama idzareef,

priceless kan bila tngok anak kita senyum happy bila kite penat balik keje...terus hilang penat papa idzareefkan.

isabelle said...

thanks for voting for my cikebum.
alang2 tu...come join my contest as well..