Monday, June 29, 2009

celcom sila buat voucher gantirugi ya!!


dah dua tiga hari b'band buat hal..adesss tensen gue..


mmg 'potong' mood nk berblogging..

bila call celcom dorang cakap network problem..takleh buat pape..

kadang ok kdg tak.. selalu merbeles je celcom ni..

last chance besok..kalo tak ok jugak..

celcom sila buat voucher gantirugi ya!! bisnes saya rugi juta2 sbb takleh online.. :P


note : korang py ok ke?

16 comments:

SharHanah said...

heeeee........

naurah makwa said...

NAURA GUNA STREAMYX KAT UMAH..ARITUH ADA GAK BUAT HAL..PASTU NAURA CALL TM NET, BUAT KECOH2 SIKIT, BARU LA DIORANG DATANG UMAH NAK CHECK..NAK POTONG JER STREAMYX, TAPI DIRANG CAKAP BLUM CUKUP SETAHUN GUNA..SO, TAK BLEY

zieha said...

uihhh..tak tahulah mana satu yg lembabnya..setakat nie zieha pakai streamix ok je..tak der masalah..pasal celcom broadband..ada gak dengo kelembapan tu..ada setengah kata ok..tah mana satu yg betol..cuma baru2 nie celcom ada wat promotion RM 100 JE..tapi nk dapatkan tu punyalah lambat..ckp tak der stock lah..tp nk wat promotion sgt..hehehe..yg tk beshnya..belum pakai lagi dah dapat first bill..sabo jelah..

lily azliyana @ mama zara said...

huhu..ingatkan sy jek menjadi mangsa rupenyer ade yg lain lagi. mmg btul. celcom broadband sgtla LEMBAP 2,3 menjak ni. rase nak m*ki pon ade. sekejap ok, skjap ko. mmg susah sgt nk online skang..ingat nk call jugak, tp mesti sakit hati ngan jwpn celcom tu. rupenye btol ek die bg alasan network. hampass btol..

eynda said...

Eynda dah kena hari tu...mula2 streamyx punya line slow...kejap ada kejap takde...seminit dua takde...heee...geraamm...pas tu ambik maxis broadband tapi tak potong streamyx lagi...maxis kat sini lagiiiii slow....dah gi hantar balik coz dlm masa 7 hari boleh pulangkan kalau tak puas hati...beli modem baru guna kat streamyx...baru la ok...tapi kekaang line bengong jugak...dah malas nak layan....jangan behari-hari takde connection cukup...boleh meroyan eynda kat rumah hehe...

[-suziey-] said...

mmg sume kot..aku pakai wimax pn problem..siap call customer care lagi soh fix..aku rs ni tenet global line yg problem nih..

sesemutku said...

semut guna streamyx...tp skrg ni kat umah ngan opis sama ja..sat ada sat tarak...cam beskut..ekekeke...agaknya tgh upgrade kot...

fizamus said...

ikk..seb baek kiter pakai maxis bb..elok jer..

Mama Qaseh said...

Dush Dush Dush..adehhh kna sbijik tang btg idung kan hiks..
Memg wat msa ni dpt byk complain dr customer network sgatlaa poor Yang..
Complain jer kt 1111 gna hp careline celcom nti dorang create kes then kalu teruk sgt nnti technician kita akn dtg check..area mna Yang..
Salam kenal dr Mama Qaseh..kiutnya ur Idzareef

Softtouch [Hanim] said...

ala kita punya ofis lah. bila xok ker sy diam jelah xkanlah sy nk kecoh2 plak kan?nnti kantoi lah fizz...he he he he

waa....juta2..bisnes apela tu yer?

Mama Azlina said...

hi mama idzareff...mama guna maxis broadband..dah la mahal..ada jugak kekadang cam celcom..tesekat-sekat...tension tul...

EIJAM'S FAMILY said...

uiks marah benor nampak yerk sabar yerk..

neezareef said...

prob la plak ya...aiseh....

kita pkai opisband jek..kekekee

Ummi Salsabila said...

slm kenal.thnks for drop by..
exchange link ek.comel la ur son..

dl i gune broandband celcom gk.tp sll buat hal.tensen.skang tuka ke
p1wimax.if kat s.alam ni full coverage.laju je...best! tuka wimaxla.hehe..

Mrs. Adz said...

broadband ni semua kena dlm coverage, streamyx, celcom, maxis, digi, Umobile, P1WiMax. Walaupun dah dlm coverage kena tgk gak time online tu kalau kena peak time mmg slow giler babas.... so far kat umah pakai streamyx 512kbps aje.... nak donlod pape minta tlg hubby donlod kat ofis... ofis hubby punye line 2Mbps.. huhu....

niza said...

uhuhuh...celcom broadband kat umahku pun slow yg hamat!!!!tension jek...kata luas liputan...gggrrrrr...