Tuesday, July 7, 2009

jenguk sana sini dulu la...


fuh..fuhhh.. seminggu yang kebizian..


arini nak jenguk sana sini blog kengkawan dulu..

petang sket br buleh hapdet pasal pa&ma baby contest sabtu lepas...

resultnya? of course eve bkn winner kalo tak on the day contest tu jugak jugak aii publish entry fasal contest tu.. ekekeke.. :P

yang pasti baby2 yg bertanding seme comel2.. mata biru..cekelat..hazel..seme ade..

rasenya eve sorang je 'muka jawa' yang bertanding aritu..keh3.. :D



note : next baby try lagi nnti.. hehe..

buzz : ade follower yg saya takleh bukak blog dorang sebab takde link..cemane nk buat yekk?

17 comments:

DYLA said...

kak,
evev comey tak dpt ke? eve tak muka jawa la kak.. kak update la cpt, nak tgk gaya eve.

b a r | n e said...

yea betul, mau tengok jugak..hehe ;]

Softtouch [Hanim] said...

mana ada eve muka jawa....xpelah xmennag..dah sampai peringkat tu pun dah ok kan..lama xdgr brita pasal eve..cpt update yer

EIJAM'S FAMILY said...

umairah pun xmenang tapi xpeler asalkan masuk final ngan saguhati pun jadiler... huhuhuh... umairah baba die jawa tau coz sebab tue xmenang sebab mata xde colour biru..hija..merah dan bla..bla..bla..anyway nice to meet u that day..keep in touch yerk...

neezareef said...

ptt la dah lama x update bz ya..

oo kiranye yg lain2 tu 'tulen' arr eve je 'jawa' ek..hehehe

ade harapan tu

Sham Ummi Echa said...

xpe la x menang pon idzareef ttp comel di mata saya..

~~ciklinn~~ said...

cepat hapdett nak tgokk... betull ckp sham tu eve mmg selalu menten comell kat mata ciklinn jugeee....

nURmALa mAZLan said...

oo..parur la x update..
ke'bizi'an eh...

blog kita x dijenguk pon.hikS~~~~~~~

Syima ~Mama Kyra~ said...

dah lama tak jengguk cni..ada contest ek..xtau pun..huhu
sila ambil award kat blog saya ye :)

eis kamil said...

idzareef cumil mcm mix mat salleh apa..hehe

Mama Azlina said...

kenapa idzareef tak menang? dia tak cukup comel ke? takpe..he is always the cutest baby in your world kan??...so, bila nak tambah sorang lagi nie?

Naffz' see said...

da lama tak jengguk cini... tak pe tak menang yg penting idzareef tetap no one bagi mama nye kan...

[-suziey-] said...

xela xmenang..at least masuk gk final..hhehee:p
aah la sy pn alami bnda yg sama..xleh buka follower sbb xde link..

Intan said...

It's ok mummy, yg penting anak kita tetap no. 1 di mata kita...kalah menang tu hanya utk tatapan dunia saje.

Dun lah sedih2 kay coz dah dapat masuk nie pon dah kira bertuah dan glamer ape compare dengan berlambak lg application yg tak terpilih tu.

mama idzareef said...

yepp all my frens... mmg sedey tp biasela kan..adatla..frust sket je..lain2 okahh.. for fun kan.. ;p

sy tgh mengaplod gambar ni dr smlm..fuhh byk giler gmbar..jenuhla korang bca nnti..hehe..

As said...

x menang xpe... nanti ader rezeki lain plak... ensem boy tuh comei aper.. suka tgk dia sbb bambam la...

fizamus said...

kak fizz, update la citer pasal contest tue lagi, tak puas ahh..