Thursday, July 23, 2009

gonjeng suda..


yeppp..dlm entry kat bawah ada 2 3 org yg perasan eve dh gonjeng.. :P


muka pn dh jadi ala2 penan..ekekeke..

sehari sblm birthday dia aritu sy bawak dia potong rambut lagi.. kan aritu dh janji ngan amoi hongkong aktres tu nak potong boycut..

bg nampak boyish konon2nya.. last2 jadik 'penan'ish.. :))


robot hadiah pa&ma aritu jugak yang jadi pojaan hati dia skrg...g memana pn nak bawak..

ni la jadinya.. sejibik cam org penan.. ekekke.. sib baik raya lambat lagi.. sempatla panjang balik..



13 comments:

mama auni firdina said...

mama eve,xde la penan pon..ok je..lg bertambah2 cute tau..ok je ekk eve mase time nk cut hair tu..(tp tgk blk rmbt eve yg lama,syg la kene cut)..huuhuhuh..rileks ye mama eve..=p

ratna said...

okay la eve rambut gitu..tak der mcm penan pun. masih cute mcm dulu. geram!!! kalau aku jumpa ni.. siap ler aku cubit2.

SharHanah said...

Nampak eve semakin matang la... hihihi... tomei budak baik nih.

mama idzareef said...

mama auni
hehe..mama rilek aje sbb lmbat lg nk raya kan..ekekke..

ratna
penan tu bapaknya yg panggil.. ;p

SharHanah
hohoho..budak baik la sgt.. ;p

unique1012 said...

okla tu, nampak comel je!! hehe

Intan said...

Alaa fizz jgn lah panggil eve "penan"...cute apa, nampak boyish siket dia :)

mama idzareef said...

Intan
hehehe.. mmg mcm penan pn intan..muahahha.. klakar la rambut br dia.. dengan dia plak suke kembang2kan idung.. adeii failed.. ;p

[-suziey-] said...

ala xpe..gonjeng pn ttp comey..heheh..penan tu style baru tau..ekek:D

fizamus said...

penan, pun penan la mama..yg penting maintain..ekekekk..

Softtouch [Hanim] said...

shomel tau fizz eve nie..geram nengok..penan?he he he..mama ni bg lah nama yg rock sket..

neezareef said...

mmg different muke eve bila dh cut hair like dat
i like the prev one tp sesekali eve nk tkr hairstyle y not kan..

eynda said...

Nampak lain rupa eve tapi takde la macam penan...cian dia hehe....takpe sekali sekala tukar hairstyle....tetap cute la :-)

Mama Azlina said...

rambut dia panjang lagi cun..nampak nakal sikit..bila dah rambut pendek..cam budak baik aje..anyway tak pe..esok2 tue panjang la balik...
nak wish eve..heepy belated birthday...