Thursday, July 9, 2009

warehouse sale..


selesai acara anak.. acara papa n mama plak bermula.. hehe..


penat berkampung kat klang parade tak ilang lagi berdezupp kami ke Atria - Damansara Jaya cos ade warehouse sale Levis n Dockers..

stok banyak giler.. meroyan jap tgk.. :P orang pn tak ramai sgt.. maybe cos ramai yg tatau sbb rasenya warehouse sale ni tak kuar paper kot.. kami tau pn sbb dpt email..

hmm.. selalunya kalau warehouse sale almaklum aje la berduyun2 turun padang..

ini budak kicik dh selamat belayar ke lautan pasifik.. muahaha.. masuk kete je terus hanyut.. penat bertanding kott.. ekekeke..

senang mama nak nk menjalankan operasi.. :D

pilih py pilih penat jugak.. byk sgt yang berkenan.. murah plak tu.. ladies py 80hengget aje.. man pulak 180.. murah kan.. compare ngan harga butik sehelai kat sini dh dapat 3 helai dh..


pilih bagai nak rak lastly ni je yg dibeli.. 2 utk mama 2 utk papa.. balik penang nyesal.. ruginye tak beli byk2.. huhu... bile lagi levis nk buat sale camni... adeiii...


note : yg sebenarnya budget.. kang beli lebih2 ader yang makan pisang je hari2 smpi ujung bulan...ekekkeke..


17 comments:

Mama Qaseh said...

Wah papa n mama lak g shopping sakan yea.

Comeiii nya dak Eve nie bambam gerammm..Tahniah sayang wlaupun menang saguhati tp hdiahnya berbaloi baloi..

Softtouch [Hanim] said...

biaslahkan bila dah smpai umah mesti nyesal nape lah xbeli byk2 tadi..xpelah budget punya pasal, pendamkan jer lah yer..

nURmALa mAZLan said...

lor..ye ker ada warehouse levi's ngan docker ni..apasal kita pon x tau..caner akak leh dapat email tu?? x aci nih~~

As said...

sakan mama & papa eve vorong levi's... best arr... murah lak tuh.. ya la kalo neli kat boutique dia sure mahal 3...4 ratus

hajarus said...

wah... bestnyer mama eve dapat bershopping yer....

Sham Ummi Echa said...

laaa.. yer ker ada sales levis kt atria.. sy x tau pon.. salu tgk iklan sales kt shopping n sales.. tp lately nih x leh bukak plak.. tu yg ketinggalan tu

[-suziey-] said...

waaaaa sempat lagi sopping2 bagai:p

mama idzareef said...

Mama Qaseh
tak sakan pn mama Qaseh.. sket je..hehe.. thanks..

Softtouch [Hanim]
uwaaa.. hanim.. mmg nyesal.. dhla susah levis ni nk offer... :(

nURmALa mAZLan
hehe thats why tak ramai pn org..ramai yg tatau..mala kalao nk tau update blh selalu tgk shopping n sales py web k..

As
as.. tak sakan pn... sket je..budget.. tp mmg murah kann..

hajarus
shopping tak byk pn.. ;p

Sham Ummi Echa
tu la.. shopping n sales everyday mmg kene bukak..kalo tak rugi..hehe..

neezareef said...

borong levi's..bestnya....bila lg kan nk sambo skali byk

U-jin said...

uit..murahnye levis...sakan borong ek..

iedaLUVsham said...

ayak!! ieda xberkesempatan nk g...dok ipoh!!! ngee..;p

anatoya,anamastura said...

hihihi..fizz aku pun kaki shoppingnsales...tapi kenangan yg paling best adalah masa g padini warehouse sales last year...pehhhhh borongbgiler...semua barang rm6.00 hishhhh giler ah...biler lagi laaa agaknya padini nak wat sales ni ekkkkk...huhuhuhuhu

anatoya said...

fizz..aku sukerr blog mu ni..best ah...mmg deserved idzareef dapat masuk final pa&ma tau!mu memang membe aku yg paling hot&cool pernah aku kenal..muahhh!;P thank u for being a good and kind friend especially mase kite kat k2/bilik 14 dulu...byk betul budi mu pada aku..huhuhuhu xterbalas jasa mu aku nak balas

mama idzareef said...

anatoya aka anamastura
yeeehaaaa.... hehe.. ye la best kan bilik 14 dulu..hehe..mu pn mmebe aku hok plg best gop..hihi.. igt lagi dulu tiap2 hari nk study mu mesti dgr walkman lagu plak mesti sheila on 7.. dulu kan kegilaan.. pastu budak2 lain.. ruby asik bergayut.. juli..wana..shikin..huhu.. best orkk.. tp plh best mu arr.. cool je..

aikk ye ke byk budi..mane ade..keh3..tadok mende pn aku buat..hehe..just dgr prob mu aje la..eleh aku pn byk jgk prob mase tu..hehe.. papepn mu pn mmg best buddy aku.. eh bila nk jumpe ni? nk jumpe hero mu yg putih melepak tu.. ;p

~~ciklinn~~ said...

huaaaaaaaaaaa ada sales levis ker? haiyoo rugi2 tak gi... huhuhuhhu

ana toya said...

ada masa marilah ke teratak aku kat kelana jaya...eh aku baru g sales padini whouse kat 1utama takdi..giler ah baju miki n seeds rm9.00...tapi byk tukbaby gal jepp..tapi,aku sempat rembat 2lai bj adam cap miki n jeans, ader less 50% and sua miki maternity rm38.00 giler ah!memang berbaloi!!

Anonymous said...

малолетке в анус http://free-3x.com/ малолетки крупным планом free-3x.com/ онлайн порновидео студенток [url=http://free-3x.com/]free-3x.com[/url]