Thursday, July 23, 2009

present..



pas potong rambut malamnya pulak sesi mencari hadiah untuk besday boy.. actually tatau nak beli ape ngan budget yang ala2 ciput.. tapi nak beli jugak sebab nak 'membudayakan' bg2 present ni for any special day dalam our family..
kalo tak jadik cam papa yang tak pernah nak bagi hadiah besday or any special day kalau mama tak mintak..mintak pn kadang2 tak dapekk..papa..papa.. hati ko keras pa..ekekkeke... :P

this time bg besday boy choose sdri apa yang dia nak.. ye la time 1thn aritu tatau ape2 lagi nak mintak pn kan.. ekekke..

n he choose this.. hehe.. pic ni lagi obvious nampak cam 'penan' rambut dia tu kan..kalakar pulak tgk muka dia.. pasni mama maintain rambut topi kamu tu eve..yg tu lg sesswaaaii..

hepi main kat crocs besar...
one from mama n one from papa.. boleylaa.. nak hadiah mahal2 dh besar nnti usaha sendiri ya eve.. :P



note : maklang bagi t-shirt n jacket padini..zaza hampesss.. duit abes beli mekap je.. penat mama eve bodek2 aritu tau.. >:P



19 comments:

SharHanah said...

adiah dr aunty pula... kiss utk idzareef! Sm0ga membesar sebagai JUARA!

mama idzareef said...

SharHanah
huhu.. juara dihati mama pn oklah..

Damia Aleesya & Damia Ayyunie said...

happy birthday to hensem boy,idzareef......aunty x der apa nak bg ni...cuma doa supaya menjadi anak yg soleh, bijak dan maintain macho...hikhikhik

E.L.I.Z.A said...

hehhe lain sgt muka eve bila dh gonjeng ..nnt eli nk gonjeng-kan eiymann gak ah ;P

sweets said...

happy birthday to handsome boy..
semoga jadi ank soleh, bijak & smart selalu..

b a r | n e said...

happy birthday :)

DYLA said...

comel la eve... mcm penan ke kak? rambut panjang lebih sweet kot..

bestnyer eve dpt hadiah crocs tu..

Naffz' see said...

So sweet.... happy bestday to the 'macho men' he he he sebab badan dia 'taff'..best eh...

iedaLUVsham said...

beshh nyer ckecik eve ni dpt kasut crocs! ;)

lily azliyana @ mama zara said...

wah..besday boy dpt choose hadiah sndiri ker..seronotnye..choose crocs lg..

pasan gak rmbut eve dh pendek ms tgk gmbar kat genting tuh. tp leh lupe plak nk komen. dh selalu tgk eve rmbut pjg kot, tu bile ptg rmbut nmpak lain sgt.=p

mama idzareef said...

Damia Aleesya & Damia Ayyunie
ohh tengkiu aunty... insyaallah.. :D

E.L.I.Z.A
oh no..eli..jgn gonjengkan eiymann yg ensem chinese look tu..nyesal nnti..;p

sweets
insyaallahh auntie..tq..

b a r | n e
hehe..i;m now trouble two auntie.. ;p

DYLA
yepp dyla..mmg sejibik penan..dia plak suke kembang2kan idung..lagila cam anak org asli..ekekekke..

Naffz' see
muahahha..macho la sgt.. ;p

iedaLUVsham
ha'ah sukela dia sbb ade cars tu kan..

lily azliyana @ mama zara
ha'ah lily..mmg dia suke crocs..g memana mesti tunjuk2 tu..

hehe..ye la pasni nak maintain rambut pjg je la..mcm kelakar kalo rambut pesen lain tu.. ;p

mama auni firdina said...

wahhh,besh nyer eve leh pilih sendri present yg die nk..good boy!klu cmtu,eve pls select crocs tuk auntie ye..auntie pon nk sepsg..heehheheh..

kiss ckit kt pipi gebu eve..muahhh

[-suziey-] said...

waaaa tanteknye crocs itu..sgt suka..tomey eve pnye..tu dia pilih sdiri ke?

hajarus said...

hepy besday to handsome boy idzareef... auntie hajar doakan semoga eve jadi anak yang baik dan berjaya....

Softtouch [Hanim] said...

ok lah tu adiah tu..sekali 2 dapat tau...
ade ke penan ckp eve tu..kejam tau fizz nie..

Psst fiz..fiz xkembang pun sy tgk..bdn dah cntik kecik moleh dah tu..:)

neezareef said...

happy besday ensem boy..maintain ensem smpai ke beso okahhh

| eus | said...

haih! len benor si debab ni bile ptong rmbut! but still kiut miuT!!!!

i like!!!!!

EIJAM'S FAMILY said...

alah eve auntie luper nak wish birthday eve..

happy birthday to u..
happy birthday to u..
happy birthday to eve..
happy birthday to u...

jadi gud2 boy yerk cayang

eynda said...

Happy belated birthday to idzareef...bestnyer dapat 2 crocs terus.... :-)
Moga jadi anak yg soleh dunia & akhirat :-)