Sunday, July 26, 2009

pengaruh rakan sebaya...


ekekkeke..tajuk yo'yo oo aje kan.. tp betulla dek kerana pengaruh rakan sebaya la sampai jugak kami ke sini..

kemana.. yepp tupai-tupai.. pengaruh yang sihat ni adalah dtgnya drpd suziey.. selepas baca entry dia yang ini.. (pssstt : entry dia bln may..lama tu amik masa last2 smpi jugak nk merasa..ekekkeke..)

hehe.. jgn mare ehh suziey..siang2 sy dh cakap ini adalah pengaruh yang sihat yet positif.. :P

balik dr tgk bola zasss kami ke sini.. mmg time tu dh lapar kebulur tahap ke 8 lps bersesak2 fenin2 lalat kat lrt tu..

on the way nk kesini terpaksa berenti kat tepi jalan siap sy blh termuntah cos angin menolak2 dek terlampau lapar.. walhal b4 g stadium dh bantai ayam penyet kat sunway..huhu.. (kat BASO - sh. zarina py restoren..time tu dia ader..santekla dia even without mekap..)

wit my sista in law...

sesapa yang tak pernah try silala terpengaruh dgn saya plak okehh.. :D cos stimboat dia mmg heavennnn.. hehe..

aritu kiranya kami dapat complete package dr maklang's boifren.. 1 free ticket + complimentary meals..ekekkeke... nak ngorat adik harusla amik ati abang2 dn kakaknya ye dak fahmi... muahahha...


note : kepada fariha - si mak buyung my sista in law yg lagi sorang tu ... SILA TERLIUR hokayyy..muahhaha.. :))

11 comments:

EIJAM'S FAMILY said...

sebut sal tupai2.. i terigt mase preggy dedulu.. baba ade kasi suggestion one day nanti ape kata kite buka pose kat tupai2.. tpkan fully booked,,, so xdapat ler den nak mamam disana..tueler agak yerk kot umairah nie asyik meleleh jerk air liur yerk..huhuhu

nantiler biler tahun nie free i nak buka pose same2 kat sane ler...huhuhu

Intan said...

Wah untung fizz sekeluarga ye...dapat "full package" tuuuu...ekekeke

eynda said...

Eynda dah pernah makan kat situ bulan mac lepas.....tapi pegi siang & order ala carte...sedaaaappp....duduk dlm pondok2 tu :-) Ada entry kat blog :-)

azzamoro said...

stimboat kat tupai2 memang marveles.. tengok pic ni macam nak pi makan lagi..huhu

As said...

tupai²dah lama x pergi sana... best kan mknan dia tempat dia pun ok.. suka.. suka... amboi sakan mkn nooo...
steamboat dia mmg best... ayam penyet kat sunway tuh best kan..kami pernah pergi mkn kat situ.. heheheh

naurah makwa said...

makan steam boat..nampak cam sedap..

[-suziey-] said...

hohoho..terpengaruh dr my story ke..ekeke:D bagus bagus bagus..hahah:p ouh mmg sgt menggiurkan..erkk..tp kan...i just got to know very recently....tupai2 non-halal..huhu..mula2 i pn xcaye gk..rupenye owner dia chinese..sorry doesnt mean nk spoil the exciteness..cuma regret sbb xhebah kan pasal ni..i think we shuld spread it out la kan..kita sama2 dh termakan..tp mmg sedap banget steamboat dia..huhu..adeii

Softtouch [Hanim] said...

xpernah mkn plak kat tupai2..best yer?haruslah kan nak ngorat adik nya haruslah ngorat family dulu..he he he

[-suziey-] said...

pstt..my bos yg ckp..dia pnh masuk dapur tupai2 tu just nk tgk condition..n dia nmpk selamba je anjing2 tu melepak kt tpt masak mkanan tu smbil kibas2 ekor dia..tp xsure la plak..xcek ngn jakim plak..huhu..susah kan skang ni..nk iktkan..kedai melayu pn kadang meragukan jgk..hmm.. tp kan mmg heaven la steamboat dia..byk choice kan..nasi goreng n spagheti dia pn sedap banget..mee pnye la byk jenis mee..adoii..sedap btol

neezareef said...

dah tepengaruh gak ni wpn jauh

Mama-Danish & Sarah said...

sayang sungguhhhh.....tupai2 tu milik non muslim...

tengok gambor tadik, ain pun cam terliur gak...