Friday, July 24, 2009

yang dia paling benci dlm dunia.. tapi..



kalau tanya papa apa yang paling dia benci dalam dunia ni.. satu je jawapan dia..


Manchester United a.ka. MU.. bolehhhh....

pasal ape.. sbb dia..eh..saya pn...The Kop a.k.a Liverpool die hard fan.. adesss.. bola py fasal...

tapi tu la dia manusia kan.. benci macamana pn kalau dah namanya FREE.. rembatttt... hambekkkkk... dr penang pn sanggup datang tu.. 8-} busuk punya olang

citenya pasal MU datang malaysia itu hari la.. kami semua terpaksa pergi sebab tiket disponsor.. sape sponsor..nanti cite...hehe..

muka-muka ceria dapat tiket free.. papa paling ceria nak tgk team yg dibenci..kunun..chetttt..

we choose lrt sebab dh tau kan 'penyakit jem' kalau g event2 besar2 camni.. huhu.. naik lrt tenang dan aman aje..

first time ni bawak eve naik lrt.. kemain hepi dia.. dia igt thomas kot..

smpi je dh tak ramai org kat luar stadium tu sbb majoriti dh masuk dalam..dh lewat jgkla la time kitaorg smpi tu.. patutla lrt lengang aje.. dorang2 ni dr kul 1 lagi dh berkampung kat dalam agaknya..

oppss tanduk tu bukan saya yg bersalah ye.. maklang si eve la yang beli pastu dia taknk pakai..ye la pakai tudung ader tanduk..ape kes kan.. hehe so utk tidak merugikan barang yg dh dibeli saya ajela yg pakai.. :D papa buat muka tak puas ati tgk bini dia tak senonoh

sampai dekat gate nak masuk dh setia menanti si die hard fan MU ni..hehe.. my big brother n family.. mentang2 tiket sponsor kan.. laju je semua nak datang.. ekkeke...

tgh menunggu nak masuk lalu la si Yezza Jimmy Shanley kat depan kitaorg.. hensem la dia.. time tu rase cam nak pggl je bgmbr tp malu la plak.. :P sebelum tu my brother cakap si Khairy Jamaludin pn masuk ikut pintu tu..takde pn nk duk dkt vip2.. hmm..ok la tu kannn...

tgk game ni best jugakla sbb team Malaysia main hr tu pn kira ok..takdela kene 'ayam' je ngan MU.. worth it la pd mereka2 yang beli tiket tu..

pssstt sejak kawen ni sy mmg ikut hubby.. mmg minat giler bola especially liverpool la kan.. kul 2 3 pagi pn sanggup bersengkang mata tgk bola.. hihi..
tapi time nak balik failed.. tgkla seramai2 umat nk naik lrt tu.. itu yg saya jadik giler fenin2 lalat jap kat tepi dinding tu.. :)) yang si eve plak merajuk igt taknak naik lrt.. mcam best je..

last2 lepak situ jap tgg keadaan dh reda baru kitaorg naik..

hehe.. ni la dia main sponsor utk hari tu.. fahmi a.k.a maklang's boifren.. cayalahh.. lenkali sponsor lagi kehh.. :D



note : main point kami pergi cos nk tgk owen ok.. ex liverpool player.. hehe..ayat kaver line.. :P

note 2 : teringat dulu time pregnant..time tu bola world cup.. br pndah so umah takde astro.. sanggup tu ikut hubby g mamak kul 3 pagi semata2 nk tgk bola.. hehe best aper tgk bola.. layannn..


20 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

uishhh..satu family kaki bola rupenyer. nsb baek hubby sy jenis biase2 jek tgk bola, klu tk penin la nk melayan (sbb sy mmg fail bab bola nih..hehe)

suke tgk gmbar eve n papa die dok silang tangan tu. bergaya macho nmpak..=p

b a r | n e said...

haisyy..ini boley mendatangkan jeles nih..

eynda said...

Yg paling buat eynda kagum ialah EVE.....bawak la pegi mana pun dia mesti boleh biasakan diri...cinema...tengok bola....makan pun tak cerewet....good boy la ;-)

azzamoro said...

lenkali datang kl bgtaula..boleh lepak sensame makan roti canai..hehe

EIJAM'S FAMILY said...

wah turun kl yerk tgk bola..huhuhu tomei eve pakai tanduk tue.. bestkan biler org sponsor ticket..huhuhu

DYLA said...

kak fizz ni rajin tul turun KL....

ntah, lain kali nak trun tu janji2 ler sket. nak gak jumpe eve comel!

anatoya said...

hmmm..kalo tau awal2 aku tolong amek tiket free masa 1st match yg 2-3 aritu...masa tu aku ngah shopping kat 1utama- padini bargain sales..pastu tgk q pjg...aku tanya pak guard tu..."aper yg pjg beratur ni?"pastu dier ckp "tiket MU vs Mesia free"ingat nak beratur gak sebab q xpjg sangat...tapi hubby aku xminat MU so tak q laa..hmmm.xpe nanti kalo ape2 aku info,k??

Softtouch [Hanim] said...

eve x mrengek ker dlm stadium tu..?nagusnya eve.dahlah panas..good biy.
Fiz, kalaulah sy ni mcm fizz mesti asben sy suka. Musuh utama sy bola tu..Asben sy mmg sler bola. sanggup sengkang mata sbb bola.

U-jin said...

uiish jeles besnye leh tgk live..

[-suziey-] said...

2 2 peminat bola..jadi je la..ekekek;D

Mama Azlina said...

wah best nie...mama pun tengok tak tapi kat tv laa...tak sanggup reramai kat stadium..

zieha said...

wah kaki bola rupenya..
hik3x..liverpool kan yg menang..lalalalalala

Nana said...

minat bola ek..ramai tol blogger g tgk game ni

E.L.I.Z.A said...

sy pun menci MU ekkeke tp sebab owen dh masuk MU, ok la..heheh

~~ciklinn~~ said...

warghhhhhhhhhhh kamu pergi ka? huhuhuhu puas ku pujuk2 laki ku pegi tapii aku gagall.. hahahhahahha

mama idzareef said...

lily azliyana @ mama zara
hehe minat mmg menjadi2 semenjak dua menjak ni.. ;p

ha'ah sy pn suke sgt pic tu sbb spontan eve buat tu pas tgk papa dia..

b a r | n e
sila jeles..ekekke..

eynda
hehe..so far alhamdulillah la kemana pn angkut dia okeh je..lagi dia suke adala..boring duk umah kot..

azzamoro
okehh..roger.. ;p

EIJAM'S FAMILY
free maunya tak best..ekekke.. ;p

DYLA
huhu..penang tak best la dyla..hati ni dh meronta2 cepat2 nk pndh kl.. hehe

anatoya
yepp ana..aku pn tau cos that day aku pn g OU..tp xqueue la sbb mmg dr awal org dh bgtau nk sponsor.. eheh..

Softtouch [Hanim]
tak la pulak dia merengek..ok aje..mmg panas pn..sy pn tak tahan.. eve seronok..

U-jin&Mama Azlina
kalu nk best mmg best tgk kat tv tp suasana live tu yang buat lg seronok tgk kat stadium..

[-suziey-]
jadi..ehehe..

Sham Ummi Echa said...

besnyer dpt tiket free tgk MU lwn mesia.. sy tingin nk pg..tp x dpt tiket..

eh..kita ni da trbalik la.. dlu ms lom kawin sy kenmain rajin g stadium tgk bola..apa lg tgk team selangor la kannn..pas2 kalo kt tv ada MU lawan..sggup tu bgn kul 2-3 pg semata2 nk tgk game MU..huhuhu.. tp bila pas kawin mmg xde mood lgsung nk tgk bola.. x tau nape

neezareef said...

ni klu fan MU tau uolz berada kt situ mau kena baling..kekekeke

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

hot mama! ;p

cerita dewasa said...

Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot