Friday, June 19, 2009

uncle Canterbury yg yo'oo.. chaittt...



weekend aritu ade clearance sale by Esprit kat Cineleisure.. maka kami2 pn beria2 la pegi.. hajat di hati igt blhla merembat baju keje barang 3 4 helai.. hmm..


bl sampai sana rase hampess aje cos walaupn clearance tp rege ttp mahal...lgpn stok2 pn cam tak best n cam tak pernah ader je baju2 tu tergantung kat butik Esprit sblm ni.. mcm baju2 tu khas dibuat utk clearance sale je.. bolehh.. :-/

masuk curve plak.. cam bese la kalo ke curve konpem papa akan singgah Canterbury tgk latest collection.. lgpn manager kat situ kawan papa mase sklh dulu..

yg nak jadi citenya..selalu kitorg pegi kawan papa ni biase2 aje..borak2..layan papa pilih baju..

tapi arini lain lak jadinya..kemain baik lagi..wahh.. dengan baik atinya bg eve teddy bear Lion Canterbury ni.. wauuuu..bestnya.. **elehhh cam aii tak paham kenapa.. ;;)

bkn tu aje..siap mtk no. tepon papa lagi.. sblm2 ni takde pn..walaupn kitaorg blh dikatakan mmg selalu la ke kedai dia nie.. wakaka lawak la.. ~:>

nak tau kenapa... ader maksud tersirat la tue kot.. cos selalu kami berdua+eve aje yg pegi.. so layanan ala2 aje la..

tp arini kitorg bawak 2org escort ni ha.. auntie zaza n maklang si eve ikot sekali.. hmm.. thats why la kot.. :-"

my other sis..mak lang si eve..dia ni suci murni sket..tak macam kitorg..tak insaf2 lagi.. :P
** congrats dh dpt cimb eventho br je grad..tak nyempat nk ronggeng katanya dh start kije..wakaka..padan muka sape soh ko pandai sgt.. :P nnti adjustkan aii plak masuk cimb tu okehh.. ngeeeee.. :D


suke la dak kecit ni free2 aje dapat Lion nih.. hahaha..


note : eve next time kita g kedai uncle tu konpem mama bawak zaza n maklang skali.. mane tau pasni dapat free gift lg besar..ekekkeke..


14 comments:

neezareef said...

aah ye la..kot2 dpt free gift selai dua....

fizamus said...

cam penah ku tgk jer si mak lang si eve...

mama idzareef said...

neezareef
yepp betul tuh..hehe.. ;p

fizamus
ye keww..jejak kasih la nampaknya pasni..hihi..

Mummy ranger said...

oo ada makna ghupenye uncle canterbury tu ek..hehe...
sib baik tak g esprit sale tu ...hampir2 dah nak g skali last min tukar plan..sib baik..agaknye kalu g leh jumpe eve kan..leh geget2 pipi ngan peha dia yg kental iteww.

eynda said...

Baik ada makna rupanyer hehe....

~~ciklinn~~ said...

hihihihihih baikk ada makna yer....

betul3 bawak sekali dorang len kali manalah tau kan.... hahahhah

unique1012 said...

hehe.. rezeki idzareef tu walaupun ada maksud lain ek, :P

fusherna said...

hehe..lawak la pulak.siap rasuah lg.eve gak untung..

SharHanah said...

hahaha...apa2pun untung idzareef kan!

Softtouch [Hanim] said...

ade awek patutlah baik lain mcm..nak ngorat untie kene ngorat anak buah dulu...he he he

zieha said...

hahaha...untung per bawa aunty zaza..tak sia2..hensom boy idzareef mmg murah rezeki..amin:))

Mama-Danish & Sarah said...

hahaha.....ada udang sebalik mee ropenyaaa uncle tu. yg untungnya idzareef la, dapat adiahhhh.

Noy said...

hehehe...best arr dpt brg free..rajin2 lah dtg kedai tu lagi..

EIJAM'S FAMILY said...

adik beradik u macam pelakon ngan model yerk.. patutler si idzareef tue ciut miut..huhuh..jgn kembang yerk...huhhuh..sape xsuke free gift semua org suke tul x?