Thursday, May 28, 2009

atuknya dh dapat helper...

aktiviti pepagi selalunya org tua saya suke bersihkan laman umah..exercise katanya.. bagus juga utk keluarkan peluh.. maklumla org tua nk jogging2 manela larat kan.. so menyapu.. menyangkul.. berkebun adalah caranya nk maintain sehatt dan kuat...

alhamdulillah kedua2 org tua saya still sihat dan kuat...maintain okehh..

tp exercise pagi kali ni agak special sket la.. cos ayah saya dapat helper tak bergaji.. kurang la peluh dia kuar aritu..ekekeke..

bangun2 je kelam kabut cr shoes..tak senang ati agaknya tgk atuk dia buat keje sengsorang...

~~terharu aii tgk kerajinan anak bujang aii nihh... ;p ~~


owhhh yaaa.....
kenapa dia sangat rajin? sebab petang2 dapat upah atuk bawak dendalan naik vespa..ekekkeke... ;p




note : gmbr adalah diambik secara curi2 je nie..kang ayah saya ckp saya buang tebiat pulak dia sapu sampah pn nak amik gmbr keww..hehe.. :D

12 comments:

[-suziey-] said...

haha bijaknya,...nk dpt upah rajin2 tlg atuk eh:p

~~ciklinn~~ said...

owh dapat upahh yer.....hihih sonok kan dia naik moto ptg2 camtu

adesshhh dari smlm nak komen pasal gamabr kat bawah...biar betikk kat dorang ajo sampai camtu sekali

fizamus said...

rajin ader makna tue..bijak..bijak..

azzamoro said...

cute nyer...

BTW nak tanyer, start umur bape Idzareef naik moto ngan atuk dia? My dad pun daht ak sabar nak bwk cucu jenjln naik moto.. hehe

Farah said...

oo patutlaa rajin yer..dpt upah jenjalan naik vespa lagi..cool!

nURmALa mAZLan said...

ooo...rajin bersebab ye..nak jln2 ngan atuk dia..ehehe~ comel jer

yantz-yeem said...

alahai bijak n comel nyer!!!syiok la dpt upah nak broom broom ngan atuk nya..
salam kenal gaks...
kita link awak yea..

FIESYAH said...

cutenye anak akak...rajin tlg atoknye...ptg2 g jln2 naik vespa plak tu...

naurah makwa said...

oo..patutla rajin benor..dapat upaj jenjalan ek..bijak2..

ratna said...

ooo ada upah rupanya.. antik vespa atuknya tu.. kena jaga2 elok2 tu.. tinggi nilainya nanti..

SharHanah said...

buleh buat calon menantu nih :))

mama auni firdina said...

wah,rajinnyer nak boy u yer..tp kene upah la plak ekk..hehehhe..pe2 pon comel je idzareef ni...