Saturday, May 16, 2009

TAG

TAG dari lily azliyana @ mama zara

1. Anda sudah mempunyai berapa orang anak & nyatakan Girl or Boy?
~~ jawapan saya... "sorang je.." , tapi kalo ty papa.. dia jawap " baru sorang..." ;p n its a prince...


2. Bila perancangan anda untuk menambah anak?

~~bila Idzareef dah boleh makan, mandi, pakai baju sendiri.. insyaallah..

3. Nyatakan nama anak anda & ape makna nama anak anda dalam islam?

~~Idzareef Mikhail Bin ShahrilNizam ~~ Zareef -means Periang.. Id kat dpn tu sesaja tmbh... (pstt : takut kat school besok duk blkg2 if nama start from Z);p

~~ Mikhail - Malaikat yang menurunkan rezeki..

so.. Idzareef Mikhail - Malaikat Yang Menurunkan Rezeki Dgn Riangnya...bolehhhh...;D

3. Siapakah yang memberikan nama anak anda?

~~saya+apaknya lerr...

4. Darimana tercetus idea memberikan nama anak anda?

~~ntah..idea dtg sndiri bila tgk buku2 makna nama dlm Islam...

5. Sekiranya anda dikurniakan seorang lagi cahaya mata...apakah nama yang akan anda beri?

~~if laki maybe Mikhail Zachary kot..chewahhhh... kalo girl tak terpikir lagi..

6. Berapa perancangan anak yang anda mahu & nyatakan berapa girl & berapa boy?

~~pikir sakitnya nk beranak tu ckupla yang ado ni haa.. ;p tp tua2 besok kalo sorang je tak meriah la plak ngan anak2.. cucu2... maksimum pn 3 org la.. 2 boys n a chick...

7. Bagi yang sudah mempunyai anak lebih dari seorang...nyatakan berapa jarak beza umur anak anda? ~~

8. Untuk kelahiran anak anda yang akan datang....anda nak girl @ boy?nyatakan sebabnyer?

~~harap2 still boy jugak..leh jd geng wrestling abangnya...kalo girl abesla dibuli Idzareef nnti.. no. 3 br nak girl..

9. Ape ciri2 persamaan anda & anak Anda?
~~bile tito kaki sebelah musti nk kene letak atas badan org...Idzareef sejibik2 copy paste mama part nie..


10. Upload gambar anak anda untuk tontotan semua rakan blogger.

~~ok..pics dolu-dolu...
jenjalan hari raya..

genap setahun time nie..



11. Tag seberapa ramai yang boleh untuk jawab tag ni:

~~sesapa je la yg rase free..silakan...


11 comments:

SharHanah said...
This comment has been removed by the author.
SharHanah said...

idzareef ikut muka sape ek?

mama idzareef said...

SharHanah
ntahla muka mama pn tak..papa pn tak.. hihi.. ikut suka dia sendiri.. ;p

zieha said...

idzareef..gebu lah..geram auntie nak picit lengan gan pipi dia.mesti dulu mama idzareeg amalkan BF secara exclusif kan?

[-suziey-] said...

waa sgt tomey idzareef ..nmpk rock plak dh sethun tu..ekek:D

kirana said...

masyaallah...sangat la comei..kiut hensem..cam nak babab jer tgk..
yg pakai bj melayu sgt2222222 comel

Jiji said...

Kita dah berhutang bnyk tag..tak buat buat heheheh@!~

Mama-Danish & Sarah said...

salam kenal, geramm nya tengok idzareef... sungguh kiut dan tomeiiii..

naurah makwa said...

nank buat tag nih boleh?huhu..cute sungguh dia..

Raja Radiah said...

macam anak mat salleh........mesti handsome bila dah besar ni

Mama Azlina said...

ala..comelnya..cam anak pak saleh..serious..tak tipu...

dik...mama dah add awak dlm list blogger mama..kita exchange link yea?