Wednesday, May 13, 2009

budak itu yang bersalah..

yaaaa..inilah budak yang bersalah itteww.....


dah kene marah ngan papa..buat-buat gentel kunci plakkkk.. ;p (mama kontrol gelak je time nie.. adoyaiii..cian anakku ituuuu...)


eve : rilek la papa.. sadis la buat muka frust camtu...besok ok la tu..dh ok kita fight la balik.. menggelabah aje la papa nie....


note : nanti la cite apa yg dia dh buat salah tue.. tenet lembap.. upload 1 pic pn berkurun.. =(

11 comments:

naurah makwa said...

muka ur baby cam anak mat salleh la..mata ala2 brown gituh..bleh kenen2 ngan baby kiter..~lalala

Mama Azlina said...

kesian dia kena marah..apa yg jadik issue sampai kena marah nie?

unique1012 said...

alahai kesiannya eve, kena marah dgn papa ke?? kalau ibrahim kena marah dia senyum balik kt kita, sabar jela..

ratna said...

apa la salah budak comel ni? sian dia.... geram la tgk dia.

[-suziey-] said...

uiks..dasat jek bunyi..ekekek...comel je idzareef..erkkk papa nye tu tgh marah ke? cam confuse jek..hahaa:p

DYLA said...

ala muka papa tu lembut mcm tu pun eve takut? hehehe.

kak,
brand seven seas tu brapa RM? dia utk berapa bulan?

(eve dulu tak seswai ngan appeton jugak ye? napa kak?, inas pun tak suai..sakit perot mcm kembong)

love always said...

salam kenal juga :)
keep in touch ye.. yr bb comel sgt n chubby. :)

Softtouch [Hanim] said...

ciannye kene marah ngan papa dia.

mama idzareef said...

naurah makwa
eve : tengkiu aunty..hehe ;p

Mama Azlina
marah2 sayang..:D big issue jugakla..ekekeke..

unique1012
kengkadang camtu jugak..dia senyum balik kita marah..tapi kalo dia tgk kita still serius..mula la cr bende2 yg boleh digentel..hahaha..

azzamoro said...

cutela..x saba nak tau kene marah sebab ape..hehe

mama idzareef said...

ratna
salah besarrrrr....;p

[-suziey-]
tu tgh marah kontrol nk gelak namanya...hihi..