Sunday, May 3, 2009

b'fast @ mcD

1 mei 2009 - hari ini dalam sejarah la kitaorg bgn awal..haha..ye la slalunya kalau hari cuti selagi tak kul 11 -12 jgn harap la nk bangun..tiga2 beranak pn hancus..(subuh gajah je slalu if hari cuti..astaghfirullah..tobat la papa weii...)

malas nk prepare bfast papa ajak g mcD aje..ramai jgkla org eventho masa tu baru je kul8..rajin tul diorg bgn awal cuti2 ni kan..tp yg ramai pn ca ya nun alif la..penang maa..hahhaha..
idzareef lak takyah cite la..nampak je playground tak makan pn takpe..seronok btul dia main..
siap bergaduh lagi berebut belon dgn sorang budak cina tue..sampi tergolek2 la dia berebut..

mama n papa biarkan aje nk tgk sape yg menang..hahaha..nk build self confidence dia la kononnya so bile dh school nnti takde la dia kene buli..(parents budak tu pn biarkan jugak hokayy..)
n the result is..yeahhhh my boy win..kuat la anak mama nie..good boy..huhu..bdk 1thn vs budak 3stgh thn..kuatla tu kan..

cian budak tu nangis2 ngadu kat his sister..actually byk lagi belon kat situ tp dh nama pn budak2 kan..dia nk jugak yg org lain dh pegang..tp lastly dia amik jgk belon yg lain tu..pastu leh plak main sesama cam takde pape yg berlaku..alahai budak2....

buzz: kalau kita yg tua2 ni gaduh smpi tergolek2 camtu maunya 3thn tak bertegur sape kot..hahha..

8 comments:

DYLA said...

kak,
bli mcD ada dpt toy cenonet tu ke? cute la.

mama idzareef said...

ha'ah dyla..beli happy meal dpt toy tu..dyla pilih adik doraemon yg kaler kuning tu sure inas suke..
cos bile tarik tali dia wing dia mengepak2 sambil mata dia pusing2..very cute..

naurah makwa said...

salam kenal..bestnya dapat bfast kat MCD

PuteriSatu said...

salam singgah kembali dari akak.... gebusnya idzareef ye.....tomei...

[-suziey-] said...

hai salam ziarah:)

waa awal ke tu?ekekeek:D

deqnan said...

woi..dah ada blog eik...
Hannan skrg doc ckp lg 2 minggu nk meletup...
baby boy gak...
cuba lg thn dpn...jom lah kita sama2 pegnant thn dpn...kui..kui...
utk dptkan gurl....

lily azliyana @ mama zara said...

Hi..salam kenal dr Zara n Mama. thanx singgah blog kami. nway, comei sungguh idzareef. badan gebu berketak2 gitu..hihihi..

mama idzareef said...

naurah makwa:
bekfesnya best cuma kene bgn awalnya yg tak best..hehe..

PuteriSatu:
thanks..

[-suziey-]:
awal la tu bg mereke2 yang suka bgn lmbat cam kami ni..huhu..

deqnan:
harusss usaha utk baby gal...hikss

lily azliyana @ mama zara
tQ mama zara