Wednesday, May 27, 2009

Kindergarden book in Germany - 18SX



email from my fren..

huhuhu...kindergarten books..?? biar betull... patut ke tak patut korang rase sex education ni pada anak2 kita...?~~kita dulu tak perlu pn nk di educate2 bagai bab ni.. beranak jugak kan...~~




note : diorang yang terlalu advance ke kita yang jauh ketinggalan nih sebenarnya..

13 comments:

Farah said...

uishh..ni mmg haram ade lansung pada anak2 kita..kot yer pon nak sex education isk isk..saya rase tak patut :D

mama auni firdina said...

uikk,bia betul???x patut n x sesuai sgt le klu ade kt m'sia ni..malu pon ade gak kn if budak2 yg tgk buku ni..

Anie said...

uisskk...dasatnyer...blh ker gitu

lily azliyana @ mama zara said...

huhu..ganaznye buku ni. br kindergarten dh kena tgk sume tu ker..ish..ish..ish..

ILA said...

Salam kenal kembali... saya dah masukkan link awak...hihi

uhhh sungguh malu la nak ngajar anak hingga terlalu detail camgini...

comeynyer little prince awak tuh!! chubby...

As said...

salam kenal.. time kasihh sudi jengah blog kami... kita tukar link ya... :)
Hmm kami pun dpt email ni... mmg x patut kan... camner leh camtuh erk...
sungguh comei la dia... ensem... geram tgk...

meo188 said...

wow.....

Kerol+Natt=Adam said...

salam knl awk..tq 4 being my follower..

ish..ish..xpatut sggh la..tu yg ade bdk kecik tp dh pndi bende gini..dh tau sure nk try..diorg bkn tau kesannye plak..

bia le mase yg mengajar diorg..bende2 gini xpatut tol di dedahk' kat bdk2...

nat plak yg malu eih...

[-suziey-] said...

uish..bersemangt ler bdk2 nk baca..ekek:D

fizamus said...

hish..sungguh kureng sopan..

SharHanah said...

hishhhh... terlalu "open". Mau budak2 try, apa impact nyer terhadap masa depan dan faktor sekeliling? terutama skali generasi muda malaysia???*&**&*$%^*

Saidatulnissa Aina Umairah said...

mama pun dapat this email.. hahaha... too open

Mama Azlina said...

ya allah...kelakar la gambarnya...gelak sakan...
kita kat malaysia ini tak sesuai cara gitu..kalau nak ckp pasal sex pun ..i think tunggu cam dia besar sikit...kids mana dia tahu pasal ne..