Friday, May 29, 2009

Doktrin dari kecil...


tu dia.. dari kecik dorang dah diajar camtu... dasyat betulll..

bukan dorang ke yg jahat.. terrorrist dunia yang berlesen...




note : rase cam nak g tendang2 je cikgu dorang tu...

8 comments:

naurah makwa said...

yer lah..bengong betoi..ada ker ajar budak2 camtuh..diorang ni patut kena hantar pi kaunseling nih..biasa nih..babap kang baru tau..

Farah said...

manelaa budak2 tu tak pandak serong je kat org islam..kecik2 dah dpt ajaran sesat!

Noy said...

tapi ni betul ker?maybe edited kot..sajer nak buat propaganda

SharHanah said...

patut arrrr... kecik2 dah diajar. Kecik2 nie, mau picit idung sowang2... takde lah lagi generasi anti-Islam nih. Betul tak???

Noy said...

baru terbaca buku kindergarden tu..giler aper buku camtu...tapi tu lah kan..omputih ni lain sikit cara berfikiran dorang..waktu noy kat UK dulu and when i did my school nursing placement,noy ader join sex education class.diorang ajar to bebudak umor 12 thn..noy lak yg blushing all throughout the class.bebudak tu dgr,relax jer..

mama idzareef said...

naurah makwa
tu la kena babap dorang seme ni baru nak sedor..;p

Farah
dorang tgh melentur rebung tuh namanya..

Noy
kalo tgk tulisan cam same jer..ntahla..

SharHanah
saya setuju...!!

Noy
tu la awak pn ada experience sdri kan..dorang ni mmg giler open..

Softtouch [Hanim] said...

kuang ajar dorang ni yer...kan dah memang tertulis yg kapir ni memang nk musnahkan islam. Tulah buktinya...hangin ni

[-suziey-] said...

ceh kurang ajo pnye nenek tua..