Saturday, May 30, 2009

birthday...

picture taken from here ( fa i cilok ur pics kay.. ;p )

en sharel...ade seprise utk uuuu........

HAPPY 30th BIRTHDAYYYY!!!!!

semoga panjang umur.... dan
rezeki melimpah ruah utk kita sekeluarga...
[-O<


sempena birthday awak ni..pasni saya janji saya akan berubah...saya TAKKAN ;

- Komplen pasal tak boleh beli COACH.. LV tak perlu mimpi...;
- Komplen pasal GAJI;
- Komplen pasal penat dgn SERBA SERBI;
- Komplen pasal nak berenti kerja and jadi SAHM;
- Komplen pasal HARI2 YANG SANGAT TENSION...


Ya ALLAH.. semoga SUAMI SAYA dapat kerja yang GAJINYA best giler tak hengat.. pastu tu saya boleh jadi SAHM sambil dapat macam2 yang saya nak sampai tak terkomplen dahhh....hehe..

Aminnnnnnnnnnn...



note : sbb besok br u blk trg..besok la aii buat kek kt ats tu utk u yaa..tunggu.. ;))


21 comments:

fusherna said...

hehe..byk tul benda yg u nak rupenye..anyway happy birthday to ur dear hubby..dia x kisah ke u disclose umur dia ni??hehe...

Nana said...

hai salam ziarah juga.i follow u, follow me 2 k..hehehe
so cute la ur idzareef bam2 sgt geramnye...

Softtouch [Hanim] said...

SAHM tu ape yer?he he he..hepy birthday jugak..amik tag n ward yer

mama idzareef said...

fusherna
keh3...nk sorok watpe..mmg dah tua pn... ;p

byk ke tu..tu baru tak sampai 10% py senarai je drp 110%..hihi.


Nana
i pollow u...

Softtouch [Hanim]
Stay At Home Mom la hanim..eheh..

Jiji said...

hahah siap buat angkat sumpah bagai@!~


Hehehe.. Selamat hari lahir banggggg@!~ (ada yang ke block dr masuk blog ni kangg@!~)

Saidatulnissa Aina Umairah said...

happy birtday utk cik abg awk yerk..
semoga keluarga kamu sekeluarga bahagia dan dmurahkan rezki selalu yerk...

PuteriSatu said...

hepy besday untuk husband.... semoga panjang umur murah rezeki....

zieha said...

hehehe..berderet permintaan tu..anyway semoga ceria selalu disamping hubby tersayang..welcome to 30's club:)

love always said...

salam.wah dah byk sy terlepas.ye la sbb sy mc bgkak susu lama tak tgk internet.bz tuam breast.

hepi besday to yr hubby.dia muda sthn dari sy.

susu yg sy pump ni wrn kuning.mmg doc kata susu tu dah masuk kuman.tu yg terpaksa buang dan tak bole susukn bb.bila pump mmg sakit giler.peritnya ku rasa :((

naurah makwa said...

sama ae ngan hubby kita la..huhu..semoga panjang umur..ambou..LV ngan Coach u..tak hengat punya..

naurah makwa said...

sama ae ngan hubby kita la..huhu..semoga panjang umur..ambou..LV ngan Coach u..tak hengat punya..

naurah makwa said...

sama ae ngan hubby kita la..huhu..semoga panjang umur..ambou..LV ngan Coach u..tak hengat punya..

naurah makwa said...

sama ae ngan hubby kita la..huhu..semoga panjang umur..ambou..LV ngan Coach u..tak hengat punya..

naurah makwa said...

sama ae ngan hubby kita la..huhu..semoga panjang umur..ambou..LV ngan Coach u..tak hengat punya..

naurah makwa said...

sama ae ngan hubby kita la..huhu..semoga panjang umur..ambou..LV ngan Coach u..tak hengat punya..

naurah makwa said...

sama ae ngan hubby kita la..huhu..semoga panjang umur..ambou..LV ngan Coach u..tak hengat punya..

Anonymous said...

ha kalau beli ebook yg aku promote tu mesti bleh dpt beli lv and coach hehe jgn marah.

cume promote jer nk tlg member beli coach ni niza....

yantz-yeem said...

xpe komplen pembakar semangat tu...
jom tolong vote for aqil budak no.20

[-suziey-] said...

hepi besday utk en sharel aka suami mu..ekek:D semoga bahagia ke akhir hayat..
ingtkn kek tu buat sdirik..ekek:D

FA said...

salamualaikum- happy besday to ur hubby..tima kacih ler sudi pinjam gambar fa..femes kita kejap..hehe

E.L.I.Z.A said...

hhehe lucu la awk ni..btw,happy belated beday to yr hubby