Thursday, May 21, 2009

yeaayy...

Sabtu lepas.. '' allo...salel lizam aaaa..itu u punya barang sula boley angkat...sula siap loooo...''

yeaayyy...dah siap dah PS2 yang dak tecit ni pijak aritu.. bagusla cina ni..janji 2 minggu... tapi 3 4 ari je dah siap.. kalo melayu taktau la..janji 2mgg 2 bln pun belum tentu dapat.. *** ni bkn racism okeh...ni berdasarkan pengalaman2 lepas repair barang kat kedai melayu.. camne kita nak maju kalo camtu..tak pegi cakap tak support bangsa sendiri...tapi kalo dah camtu..huhh..susah nak cakap.. :( ***

Quality Control Officer sibuk nak checking....

Dah okay ni papa...get ready lerr malam ni...

Masuk tv kitaorg aritu uolllsss... ~very the gedikss okay... lalala..~


buzz : fuhhh...lega...leh surfin' dgn amannnnn..... ;p

16 comments:

Saidatulnissa Aina Umairah said...

wah die terpijak PS 2.. klu mama yerk suami sure nangis punyer... kat umah tue ade ps 2 pun main dlm bilik jerk coz umairah nie suke kacau baba die main...

masniza said...

hai thnx visiting my blog..so cute lah izareef nih...badan semsnagt betul!

kira ok lah tu ble di repair PS2..daddy punya kena baling ke dinding oleh budak bertuah...kena beli yg baru..anak..nak..

naurah makwa said...

ok la tuh..jgn pijak2 lagi tau..cian papa..hehe

azzamoro said...

memang...kalau antar kedai melayu ala lembab la nak siap..huhu

BTW, si kecik ni dah pandai main ps2 kah? best aa papa dia ade geng main racing..hehe

Jiji said...

BEST NYAAAAAAAAAAAAA@!~ meh laa ajak anak dara ku dtg umah@!~

~~ciklinn~~ said...

TQ singgah blog ciklinn yer.....

coemll nyer anak teruna tu..geramm tgok putis gebusss ha dier..

linn dah addd link

nURmALa mAZLan said...

adoi!!!! letih la kak dengar PS2 nih.. hubby kita tu benti main utk makan ngan solat jer

lily azliyana @ mama zara said...

habislaa..muka idzareef dh eksited semacam jek tu. mau berebut2 maen ngan papa die lg. jgn kena pijak kali kedua udah..hehe..

mama idzareef said...

Saidatulnissa Aina Umairah
bukan terpijak..tp dipijak-pijak..huhu..

memang nanges tak kuar air mata dh papa dia.. :D


masniza
baling? huh..lagi sadis..

azzamoro
pandai tekan2 je auntie..main need for speed blh la sket2..

Jiji
sila la wahai anak2 dara sekelian..abg idzareef sedia menyambut uollss.. hihi..

mama idzareef said...

~~ciklinn~~
welcome.. dh add jugak..

nURmALa mAZLan
hahaha..sabor jek laa...

lily azliyana @ mama zara
pijak lagi sekali? nanges air mata darah la plak papanya..ekekkeke..

Mama-Danish & Sarah said...

mama umpan idzareef ngan ps2 rupanya.... kalau sarah, ain nak umpan ngan apa erk?? dia pantang nampak ain bukak pc, dia ngamok!!! sakit hati betul dia pasal mama tak layan dia, asyik layan blog jer...

mama auni firdina said...

hi..salam kenal..thx follow kite..kite pon add awk tau..

idzareef ni gebunyerrrr..geram tgk die ler..sehat sgt..aunty nk geget2 skit leh x?hhahahha

shakeymirza said...

slm perkenalan..
hope leh tukar link ye
tq

zieha said...

hee..bulat mata idzareef pandang
ps2..tu..siap la lepas nie..berebut plak 3 beranak nak main tu..hik3x

unique1012 said...

wah, bestla lepas ni takde org kacau mama dah, hehe.. bestnya masuk tv sekejap :)

MAKCIK REHAN said...

Sgt comel budak ini!

p/s : Hi, salam hujung minggu dari Mak Mencah aka makcik rehan :)