Monday, May 18, 2009

takde yang branded pun...

Tag pasal penjagaan diri Top To Toe ni adalah drpd DYLA a.k.a Ibu Inas..

First thing first.. lets make this thing clear...saya adalh org yang sgt simple a.k.a pemalas nak jaga diri..hehe..

Kalau boleh 2 hari sekali baru nak mandi...bolehhhh..?? ;p ~~gile mashamm ko....~~

So here r my list from Top to Toe ;

note penting : semua barang murah2 aje takde yang branded2 pun..janji mak pakai ok nyahhh..



Shampoo : Rejoice / Head&Shoulder..(depends mane yg murah time nk beli tu..hehe)
Shower foam : Dettol
Ubat gigi : Colgate / Oral B
Berus gigi : haruss la special tuk org yg ber'braces' cam saya ni...
Facial Wash : Garnier
(habis di bilik air)

sambung plak.

Sunscreen/basic mekap : toner & moisturiser Garnier
Foundation : BB Cream Skin Food
Jerawat : Dalacin T & Bio Oil
Losyen : Johnson Calming...Cilok Idzareef punye.. ;p



Compact powder : Silky Girl yang murah tue.. RM6.90 jeww...
Lipstick : i dun loike lipstik..just pelembap je from Skin Food
Eyeliner : yang cenonet je tinggal tu..Secret
Mascara : Elianto
Eyeshadow : Elianto
Eye Bag : Bebola Garnier.. (psstt : tak mujarab pungggg...)



Perfume:
saya tak pakai perfume pun...losyen baby johnson tu dh wangi..hehe..

tu je la penjagaan diriku yang tak seberapa nie...

apa kata, aku nak tgk mummy2 lain nyer stok plak..dengan ini this tag goes to :

NaurahMakwa, lily azliyana @ mama zara, , azzamoro, [Hanim]aka IbuAbahDanish, nURmALa mAZLan & Jiji serta sesiapa je la yg rase nak buat tag ni... silakan...!


note : one more tag to go..huhu..

5 comments:

Softtouch [Hanim] said...

torkojut den nama den ade..InsyaAllah akan dijawab..

DYLA said...

baru teringin nak bli garnier bebola. hehehe

nURmALa mAZLan said...

x branded pon kalau rasi ngan kita ok per..kita pon bukan pakai yg branded mana pon..

[-suziey-] said...

kalu xbranded jenama cap ayam..ekek:D ok la tu..byk btol produk..

lily azliyana @ mama zara said...

Alamak..tag ni nmpaknye lmbat sketla terjwb sbb kena amik2 gmbar dulu. tp brg2 kite pon sume simple2 jek..malu nk tunjuk..hehehehe..