Saturday, May 9, 2009

alamak terlewat suda....

smlm mase tgh kemas2 purse.. (idzareef suke selongkar keluarkan semua harta karun dlm henbeg n purse mama...adoyaii) baru terperasan yg appointment ngan dentist last week sudaa..bz sgt ngan anak..laki..segala..lupe la pulak..bolehhh..?? ;p

patutla rase cam dh tak selesa semacam braces ni..saya terus call klinik tu ty doc free tak..ye la kalau pegi then doc plak full ngan appoinment org lain buek ponat ajo eden pogi.. ye dak.. nasib baik assisstant dia cakap doc mmg free malam ni so cepat2 kitaorg bsiap..



dh la dh 8.30 mase tu..klinik tu plak tutup kul 9.00..sib baik sempat..kalau tak ni semua salah papa tak ingatkan mama...(papa ckp pesal plak..tak relevan okay..hihi..)



memang dh takda org pun mase tue..maybe sebab dh nk tutup kan..(girl kat kaunter tu buat muka tensen je tgk kitaorg sampai..maybe dia budget kitaorg tak sempat dtg kot so blhla dia balik awal..hihi..sorryyyyy....;D)



oppss correction..kami bkn org terakhir yg dtg tau..tgk makcik tu..kemain lagi bersandar menunggu anak dia..haha (bertambah2 kelat muka girl kat kaunter tu..kesian dia..)

idzareef plak landing baik punya kat tilam vono papa..wakaka..

buzz : baru 9 bulan je saya pakai braces ni.. gigi dh cantekk besok baru blh dipaparkan..hehe.. ;p

3 comments:

[-suziey-] said...

waa idzareef buat cma umah sdiri plak dah..ekekek:D mula2 pakai braces tu msti xleh mkn kan..sakit..

mama idzareef said...

[-suziey-]
budak ini dimana2 sahaja dia buat cam umah sndiri..sabo je la..

yupp..mmg sakit sgt..2bln jugakla bubur menjadi menu harian..thats why berat badan turun mendadak..

Anonymous said...

[url=http://www.blingforfun.com]hip hop jewelry[/url],[url=http://www.blingforfun.com/pendants/cat_9.html]hip hop pendants[/url],hip hop watches,[url=http://blingforfun.com/belts/cat_18.html]bling bling[/url] ,hip hop,[url=http://blingforfun.com/chains/cat_7.html]hip hop chains[/url],hip hop bling,[url=http://blingforfun.com/chains/cat_7.html]iced out chains[/url],[url=http://www.blingforfun.com/chains/cat_7.html]wholesale chains[/url]
hip hop jewelry
wholesale hip hop watches
hip hop rings