Thursday, May 7, 2009

idzareef @ futsal

petang semalam papa ade tournament futsal..bkn lah tournament besar2 pun..just inter-department dlm UiTM aje..ada la dalam 8 team yg bertanding..

dari malam semalam lagi papa dh igtkan mama suruh bawak idzareef tgk tournament ptg tu kalau tak hujan...cos papa dr ofis trus ke padang..kalau balik umah dulu takut tak sempat pulak katanya...

beria2 la papa nak suruh anak bujang dia ni tgk dia main bola..~~walhal main first half aje pn dh pancit...lalala...ampun papa...;p~~


tgk ni torres jr dh ready nk ke padang same...he's my little liver~~liverpool forever hokayy~~





sampai je..trus warming up ngan gerrard pulak...;p ~~kejap je gerrard dah pancit..apedaaa~~



haaa!!....ambik kesempatan la tue..saje je dia pegi ke lopak air tue..licik betul budak bertuah nie...



torres jr plak pancit...

eve : haduiiii penatnya mama.....air plss....



terbaring terus...betul2 pancit ni...mama gelakkan aje..itula...main tak hengat donia...





dh puas rest stamina pn dh ok balik..ok pose sket..hihi...

note : dh dapat masuk final dah... tp team papa kalah..sayangnyaa....

10 comments:

ratna said...

amboi anak bujang sorang tu.. maintain cute jer..

SharHanah said...

ala tomeinya... majulah sukan untuk negara! idzareef boleh!!

naurah makwa said...

my doter dapat main futsal ngan ayah dia sampai tak mau balik umah..ur son ni kalau dah besar mesti nak ikut belakang punggong ayah dia jer nih..

[-suziey-] said...

waa cayala..bakal futsal plyer nih..ekek:D

he's cute la..muka ala2 mat salleh gitu..hee:p

p/s: jom join gathering..

mama idzareef said...

ratna
iyo la tu cute..time buat perangai tak hengattt...hahhaha..

sharhanah
bakal pengganti torres nih..hehe..

mama idzareef said...

naurah makwa
seronok kan tgk diorang main..terkedek2 berlari..

[-suziey-]
syoknye kalau bleh join gathering tue..tp malu la..almaklumla sy org baru..hehe..org lain seme dah blogger2 otai..;p

fusherna said...

thanks for dropping by..
handsome la idzareef..blh kawan ngan qistina ni..sama2 chubby..hehe..
he looks like he's 3 yrs old camtu =)

mama idzareef said...

fusherna
thanks..leh chop qistina wat menantu tak?hihi...

yupp..u r not the only person yg ckp dia cam budak 3 years old okeh..

lily azliyana @ mama zara said...

Comei n encem la idzareef ni. suka aunty tgk..hehehehe..

mama idzareef said...

lily azliyana @ mama zara
tq aunty..zara pun cute jugeee...